Palvelut

Yinjooga

Palautumista tukevat pehmeät yinjoogaharjoitukset yksilöille ja ryhmille. Kesto 60-90 minuuttia.

Yinjoogassa rakennamme asennon omaa kehoa kuunnellen, lempeydellä. Yinjoogassa huomio kääntyy sisäänpäin ja pääosaan nousee oman kehon viestien kuuntelu. Asennot rakennetaan hitaasti, juuri omaa kehoa palvelevalla tavalla ja niissä ollaan pitkään, mikä harjoittelun myötä mahdollistaa kehon luonnollisten liikeratojen elpymisen sille tasolle, mihin oman kehon rakenne sallii. Yinjooga sopii hyvin sinullekin, jolla ei ole aiempaa kokemusta joogasta.

Luontohoiva

Hyvinvointia luonnosta luontoretkien ja ohjattujen luontohoivaharjoitteiden avulla. Kesto sopimuksen mukaan.

Luonnon huikeista hyvinvointivaikutuksista on meillä jo paljon kokemuspohjaista ja enenevässä määrin tutkittua tietoa. Luonnon hyvinvointivaikutuksia voi vahvistaa ja tulla niistä omassa kehossa ja mielessä tietoiseksi luontoyhteysharjoitteiden avulla. Yhteyden löytyminen luontoon avaa ovea myös oman itsen tuntemiseen ja omien tunteiden tunnistamiseen.

Jos kaipaat itsellesi tai ryhmällesi evästaukoa harjoituksen päätteeksi, niin sellainen voidaan järjestää vaikka nokipannukahvien ja mieluisan syötävän kera. 

Työhyvinvointi

Kehoa ja mieltä hoitavia lempeitä harjoituksia työhyvinvointipäivään. Kesto sopimuksen mukaan

Helpot ja hyvältä tuntuvat harjoitukset on luontevaa ottaa mukaan arkeen myös työhyvinvointipäivän jälkeen. Harjoitukset sopivat myös tauoiksi työpäivän keskelle. Voidaan järjestää joko sisällä tai ulkona.