Tunnelmia Mielen luonnon vuodesta

15.02.2023

Alkaa olla vuosi siitä, kun Mielen luonto sai alkunsa. Perustin siis opiskeluihini liittyen vuodeksi NY-yrityksen, joka sai nimekseen Mielen luonto. 

Mielen luonnon sivusto on nyt siis toiminut NY-yritykseni kotisivuna ja blogissa olen jakanut ajatuksiani luontoon, joogaan, hyvinvointiin ja ihmisenä olemiseen liittyen. Tämä vuosi on ollut todella kiinnostava ja on ollut hienoa päästä kokeilemaan yrittäjänä toimimista, omien palveluiden suunnittelua sekä markkinointia. On ollut ihanaa päästä ohjaamaan joogaa "oman yrityksen" kautta. NY-vuoteni alkaa kuitenkin olla nyt loppusuoralla, joten on aika kiittää sydämellisesti sinua, joka olet lukenut tätä blogia tai osallistunut Mielen luonnon järjestämiin palveluihin.

Itse lähdin vielä nelikymppisenä opiskelemaan ihan uutta alaa ja sitä kautta on tullut vastaan uusia kokemuksia, joita en todellakaan olisi osannut odottaa kohtaavani vielä muutamia vuosia sitten. Suosittelen lämpimästi jokaiselle sitä kuuluisaa irtiottoa ja oravan pyörästä hyppäämistä, jos se vain suinkin kiinnostelee. Sitä oppii itsestään ihan uusia juttuja ja ehkä ennen kaikkea, olen oppinut suhtautumaan itseeni vähemmän vakavasti. Ja olen saanut tutustua tämän myötä aivan mielettömän ihaniin ihmisiin.

Myös tämä mahdollisuus kokeilla yritystoimintaa avautui opiskelun myötä. Tästäkin mahdollisuudesta olen kovin kiitollinen ja monta kokemusta rikkaampi. NY-yrityksen lopettamisen jälkeen en ole välittömästi jatkamassa yritystoimintaa, mutta sitä en sano, ettenkö jossain vaiheessa jatkaisi. Yrittäjänä toimiminen mahdollistaa itsensä toteuttamisen ja omannäköisen työelämän sujuvammin kuin toisen palveluksessa työntekijänä toimiminen.

Tämän kevään jatkan vielä luontoalan opintoja ja keskityn loppumetreillä erityisesti villiyrtteihin ja katsotaan, mitä kivaa niiden kanssa vielä syntyykään. Uteliaisuudella odotan, mitä seuraavan mutkan takaa elämä tarjoilee. 

Myötäisiä tuulia elämänpolullesi toivotellen, Satu